La Clínica

La Clínica Veterinària Prat de la Creu va néixer l´abril de l´any 1986. Va ser la primera que hi va haver al país, per donar continuitat a la dedicació i entusiasme d´un dels veterinaris de més prestigi d´Andorra , el Sr. Joan Alay, que es va dedicar a cuidar animals , petits i grans, en un país que anava creixent. En l´actualitat la clínica te un equip estable i cohesionat que s´ha anat adaptant als canvis i necessitats de la medicina veterinària actual.

La Clínica

Dins dels seus serveis i especialitats destaquem  la  medecina interna,cirurgia general,  traumatologia, dermatología,l’oftalmologia . odontología,rehabilitació i fisioteràpia o el diagnòstic per la imatge, amb aparells d’última generació d’endoscòpia, raigs X i ecografia. La Clínica Prat de la Creu també disposa d’un laboratori d’anàlisi i  servei d’hospitalització.

 

 

Amb una gran vocació de servei que s’ha anat mantenint al llarg de tots aquests anys, la Clínica Veterinària Prat de la Creu posa a disposició dels seus clients un horari ampli de dilluns a divendres de 9.30 a 20 hores i dissabtes de 9.30 a 13.30 hores (Dissabtes de Juliol i Agost: tancat), i també un telèfon d’urgències, el 323 678, per assegurar la millor atenció de les mascotes a qualsevol hora.

El centre és especialista en el tractament de les principals patologies dels animals domèstics més comuns especialment gats i gossos, tot i que també en tracta habitualment d’altres, com fures o conills.