Col·laboracions

Amb la nostra feina de veterinàries treballem per millorar la vida dels nostres animalons, ara bé de sempre hem volgut implicar-nos en la millora de la societat i el benestar de les persones.

25/5/2020
Col·laboracions

Una bona manera de fer-ho és gràcies a l’esport, per això aquest any hem decidit esponsoritzar el Club de Volei d’Encamp.

En la mateixa línea col·laborem amb el Lycee Compte de Foix i acollim cada any alumnes que desitgen fer un estatge i un posterior treball de les pràctiques que porten a terme en el nostre centre, i que els ajuden a decidir el seu futur professional. També han realitzat amb nosaltres les seves pràctiques professionals persones que han cursat els estudis d’assistent tècnic veterinari ( ATV )

Des del seu inici donem suport a l’associació Daktari, de Cooperació Veterinària a l’Àfrica de l’Est. Aquesta ONG andorrana porta a terme iniciatives solidàries a l’oest d’Uganda i a la República Democràtica del Congo, en forma de vacunacions massives de gossos i gats enfront la ràbia, esterilitzacions de mascles i femelles, projectes formatius per a veterinaris africans i projectes de protecció de la biodiversitat (tancats a prova de lleons, embassaments, captadors d’aigua), així com estudis veterinaris amb la Universitat Autònoma de Barcelona sota el paraigües del concepte “One Health”.